tag:blogger.com,1999:blog-6462340580220843410.post2821098590498496800..comments2013-05-31T20:25:53.126+02:00Comments on VPK2881: Etna Rosso 2001, CalabrettaHerrenhttp://www.blogger.com/profile/16417924738195996478noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6462340580220843410.post-28774337809471850342011-06-21T22:19:31.204+02:002011-06-21T22:19:31.204+02:00Låter som ett lagom jobbigt sommarprojekt :-)
Vi f...Låter som ett lagom jobbigt sommarprojekt :-)<br />Vi för helt enkelt se hur länge de kan ligga, jag vågar inte ens gissa. Vi får höras i saken om några år.Herrenhttps://www.blogger.com/profile/16417924738195996478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6462340580220843410.post-89203087823185906352011-06-21T14:04:12.224+02:002011-06-21T14:04:12.224+02:00Ja, snarare så: hur länge KAN flaskorna ligga inna...Ja, snarare så: hur länge KAN flaskorna ligga innan det går utför? Men det låter ju betryggande att man inte måste skynda sig att göra slut på dem då. Jag kan iofs tänka mig betydligt jobbigare semesterprojekt än att dricka Etna Rosso. ;-)Jnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6462340580220843410.post-19672143156049697622011-06-20T21:44:50.897+02:002011-06-20T21:44:50.897+02:00J - Kul att höra! Vi blev lite förvånade när det t...J - Kul att höra! Vi blev lite förvånade när det tappat lite till dag två. Kanske flaskan eller förstoppade smaklökar. Vi får testa igen. Jag tror inte det är på väg utför, inte i någon rasande fart i alla fall, men tror å andra sidan inte det vinner ytterligare på någon längre lagring. Calabretta släpper vinerna när han tycker de är färdiga att dricka, så lagringen är redan fixad :-) Sympatiskt! Så, vi kommer att dricka här och nu, kanske spara någon för att se var det tar vägen av ren nyfikenhet, och så ser vi fram mot nya släpp!Herrenhttps://www.blogger.com/profile/16417924738195996478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6462340580220843410.post-55234713877742839152011-06-20T11:22:06.126+02:002011-06-20T11:22:06.126+02:00Trevlig uppföljning på det mycket intressanta Sici...Trevlig uppföljning på det mycket intressanta Sicilien-reportaget. Jag beställde några flaskor utifrån dina och de andras omdömen och ångrar mig verkligen inte. Fantastiskt gott och uppenbarligen helt i min smak! Men jag antar att detta inte vinner på ligga alltför länge till då?Jnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6462340580220843410.post-8179895359895390452011-06-06T20:29:50.295+02:002011-06-06T20:29:50.295+02:00Fredrik, jag citerar den gode Dr Dängrot - "D...Fredrik, jag citerar den gode Dr Dängrot - "Det är mycket nu.."<br />Helgen ger lite andrum och tid att komma ifatt sig självt, och något inlägg. Fantastiskt kul att läsa om dina äventyr i Piemonte land. Inspirerande till max!<br />Jag tror du träffar rätt i beskrivningen om kryddigheten i vinet. Good thinking! <br />Eventuelt blir det en resa till Köpenhamsregionen till helgen som kommer. I så fall försöker jag nog få till ett Merolli besök och lite fler av denna goding. Måste fundera på ev. andra inköp, har inte det klart för mig idag, tål att fundera på. CUHerrenhttps://www.blogger.com/profile/16417924738195996478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6462340580220843410.post-43984733939834530452011-06-06T17:24:24.658+02:002011-06-06T17:24:24.658+02:00Visst är det trevligt! Jag skulle nog lätt hamna i...Visst är det trevligt! Jag skulle nog lätt hamna i Piemonte blint men kanske går det att lära sig skillnaderna. Själv tycker jag kryddigheten går mot gammalt läder än Nebbiolos mer tjäraktiga... aja. En amatörs notering. Kul att det är lite kortare mellan inläggen :)Fredrikhttp://www.who-cut-the-cheeze.se/noreply@blogger.com